Menu

Get Socialize

„Veče bajki u susret Svetom Nikoli“

19.12.2019 329 12 Nema komentara

Description

Narodna biblioteka Gradiška i ove godine je u okviru manifestacije „Gradiška zima“ ispred Kulturnog centra organizovala „Veče bajki u susret Svetom Nikoli“. Učesnici su bili članovi radionice „Šarenica“ koji su mališanima čitali bajke, te im govorili i o značaju predstojećih praznika.

„Ja sam danas pričala o porodičnim praznicima kojima se djeca najviše raduju, Djetinjci, Materice, Oci. Ja se radujem praznicima, meni je najdraži je Sveti Nikoli i očekujem poklone“ rekla je Mia Kecman.

„Organizovanjem ovakvih događaja cilj nam je da sa djecom našeg grada obilježimo ovaj značajan praznik Svetog Nikolu“, kažu u Narodnoj biblioteci.

„Cilj nam je da ova djeca postanu i članovi biblioteke. Sada smo donijeli mnogo bajki koje su mogli pročitati i pogledati. Mislim da je ovo veče bilo lijepo i uspješno, djeca su se odazvala u velikom broju“ rekla je Snježana Miljković, direktor Narodne biblioteke Gradiška.

Narodna biblioteka će i dalje biti dio aktivnosti koje se organizuju u okviru „Gradiške zime“. Nakon Večeri bajke 25. decembra u 11.30 časova ugostiće pisca Marka Šelića Marčela iz Beograda. Ova ustanova će 3. januara  2020. godine organizovati druženje sa djecom predškolskog uzrasta i ugostiće članove dramske sekcije iz Narodne biblioteke Laktaši koji će izvesti božićnu predstavu.

Uncategorized
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!