Menu

Get Socialize

Većina Gradiščana Novu godinu dočekaće kod kuće

30.12.2019 436 7 Nema komentara

Description

Bliži se jedna od najveselijih večeri, doček Nove godine. Na ulicama Gradiške već odavno se osjeća novogodišnji duh.Većina građana zna gdje će dočekati i proslaviti najluđu noć. Shodno finansijama kojima raspolažu pojedinci su se odlučili da to ipak bude u kućnoj atmosferi sa porodicom i prijateljima. Rijetki su sebi priuštili putovanje, dok će za neke novogodišnja noć biti još samo jedna radna. Neki stanovnici grada na Savi odlučili su se za doček u ugostiteljskim objektima, gdje su prireme za novogodišnju noć već pri kraju.

Podsjećamo da će u Zimskom gradu, ispred Kulturnog centra,  građane zabavljati rok bend Triple shot iz Gradiške i DJ. Program počinje od 20:30 časova.

U januaru će biti i neradnih dana. Prema Zakonu o praznicima Republike Srpske neradni dani su prvi, drugi i deveti januar, Dan Republike. Ovim danima neće raditi republički organi i organizacije, organi lokalnih samouprava, javne ustanove, preduzeća i druge organizacije i lica koja obavljaju uslužne i proizvodne djelatnosti. 

Vjerski praznici su Božić i Badnji dan, odnosno 6. i 7. januar. Za vjernike pravoslavne vjeroispovijesti ovo su neradni dani.

Uncategorized