Menu

Get Socialize

Vrijeme je za bajku!

02.07.2019 723 20 Nema komentara

Description

Najmlađi Gradiščani uživali su u predstavi „Vrijeme je za bajku“, koja je odigrana na ljetnoj pozornici Zavičajnog muzeja Gradiška.

„Predstava je super. Volim bajke i omiljena mi je „Mala sirena“, jer volim da se kupam u bazenu, volim životinje a i princeze“, ispričala je Mila.

 „Vrijeme je za bajku“ je jedna od predstava „Lutkajućeg pozorišta“, koje je pri Udruženju dramskih umjetnika Republike Srpske osnovao glumac Saša Terzić.

„Naše pozorištance želi da bude putujuće i lutkarsko. Djeca u publici su bila vrtićke dobi, za koju je predstava i namijenjena. Lijepo su sve odgledali i mi smo srećni jer je sve dobro ispalo. Ovaj prostor je veoma inspirativan. Mala scena  je taman za nas“, rekao je Terzić, koji je glumac u Dječijem pozorištu Republike Srpske.

U Turističkoj organizaciji grada Gradiška navode da je cilj ostvaren jer su mališani uživali u predstavi, te podsjećaju da će i u narednim danima biti održane aktivnosti koje će biti zanimljive i njima.

„Već ćemo 14. jula imati aktivnosti vezane za rijeku Savu, koje će biti održane na ostrvu. Svi zainteresovani će moći da saznaju više o ronjenju, što će im objasniti i prikazati članovi Ronilačkog kluba „Sveti Nikola“ iz Gradiške“, naveo je Boriša Pavlović, iz Turističke organizacije grada Gradiška.

Predstavu je organizovalo Gradsko pozorište Gradiška, u okviru „Gradiškog ljeta“.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!