Menu

Get Socialize

Željko Šmulja promovisao prvu knjigu “Balansero”

21.02.2019 491 18 Nema komentara

Description

U Narodnoj biblioteci Gradiška promociju prve knjige, “Balansero”,  imao je banjalučki motivacioni govornik Željko Šmulja. S obzirom na tematiku kojom se u njoj bavi – pozitivnom psihologijom i načinima na koji možemo promijeniti svoj život – promocija je bila i svojevrstan motivacioni seminar.

“Knjiga vam može pomoći onoliko koliko ste vi otvoreni. Neko je može pročitati i staviti pod regal da ga pridržava, a nekome može stvarno da promijeni život. U knjizi dijelim tehnike i alate, kojima sam ja to radio i ono što je razlika od svih drugih knjiga ovog tipa je to da je pisana narodnim jezikom”, naveo je Šmulja.

On objašnjava da je do ove životne filozofije došao tek kada se u jednom trenutku, nakon godina poročnog života, uplašio za vlastiti život. Smatra da mu je to bila opomena, te je odlučio da iz korijena promijeni sebe i svoj život, koji sada živi punim plućima.

U Narodnoj biblioteci ističu da im je čast biti među prvim organizatorima predstavljanja knjige „Balansero“.

„Prvi smo poslije Banjaluke, što mi je drago. Sada se ljudi veoma često javljaju želeći da promovišu knjigu u našoj biblioteci“, rekla je Snježana Miljković, direktor Narodne biblioteke Gradiška.

„Balansero“ se odlično prodaje, rekao je Šmulja, a zadovoljan je i prvim utiscima čitalaca. U planu su brojne promocije ove knjige, a naredna će biti održana u Derventi.

Društvo