Menu

Get Socialize

Zimska čarolija u Gradišci počinje 15. decembra

07.12.2018 777 16 Nema komentara

Description

„Zimski grad“ se ponovo organizuje u Gradišci i počinje 15. decembra od 18 časova. Ispred gradiškog Kulturnog centra građani će moći uživati u klizalištu, muzici, ugostiteljskim i drugim raznovrsnim sadržajima. Organizatori manifestacije „Zimski grad“su JU „Kulturni centar“, Opština Gradiška, Turistička organizacija Gradiška i Zavičajni muzej Gradiška.

“Mi smo nastojali da program proširimo. Pored svirki za djecu smo priredili pričanje bajki i u tome sarađujemo sa Narodnom bibliotekom. Banjalučki taburaši će takođe nastupiti 22. decembra” kaže Danka Mirjanić iz Turističke organizacije Gradiška.

Najmlađe očekuje i proslava dječije nove godine.Takođe će biti organizovana i doček pravoslavne Nove godine uz koncert grupe „Frajle“.

„Imaćemo i ugostiteljski dio u kućicama kao i otale zanimljivosti, nakit, suvenire. Malo smo klizalište odvojili od samog Kulturnog centra. Važno je naglasiti od ove godine Opština Gradiška je kupila klizalište“ dodala je Danka Mirjanić.

„Djed Mraz nas je već obišao, raspisali smo konkurs „Piši pismo Djeda Mrazu“. Biće deset koncerata, predstaviće nam se naši plesači, folkloraši, biće igre bez granica. Zatim ćemo jedan dan posjetiti djecu sa posebnim potrebama“ rekao je Željko Blagojević, direktor Kulturnog centra Gradiška.

Organizatori smatraju da će Zimska čarolija sa svim sadržajima biti bolja i ljepša od prethodnih, te očekuju posjetioce i iz drugih opština.  Želja im je da „Zimski grad“ preraste u privredno-turistička manifestaciju, po kojoj će Gradiška biti prepoznatljiva.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!