Menu

Get Socialize

Bogata ponuda na gradiškom Buvljaku

20.05.2021 2459 31 Nema komentara

Description

Godinama unazad Gradiška je poznata po Gradskoj tržnici takozvanom Buvljaku. Nekada se na ovom mjestu okupljao veliki broj kupaca ali je samim tim bilo više i prodavaca. Iako je danas znatno manji broj i jednih i drugih, na ovom mjestu ponuda je ostala ista kao i prije, bogata i raznovsna.

U ponudi su obuća, torbe, trenerke, džins garderobe, svečane haljine, košulje, odijela, dječija i bebi oprema, igračke, radna odijela i HTZ oprema, oprema za lov i ribolov, tehnička roba, vijčana roba, traktorski dijelovi, alati, oprema za mobilne telefone, tepisi, zavjese, posteljina, peškiri, krpe, posudje, roštilji, oprema za pečenjare, kazani.

Nova roba na gradiškom Buvljakom stiže uglavnom utorkom i petkom. Mada po potrebi i želji kupaca  odjeća, obuća i ostali artikli mogu nabavljaiti  i  drugim danima.

Raznovrsna roba na gradiškom Buvljaku kupcima se nudi po povoljnim cijenama,a  tu su i razni popusti te mnoge druge pogodnosti. Prodavci ističi da je nekad najviše posla bilo u danima vikenda. Veoma često kupci su dolazili i iz inostranstva, ali zbog pojave korona virusa posao je znatno smanjen. Nadaju se da će se u narednom periodu stanje poboljšati te napominju da je radno vrijeme gradiškog Buvljaka svakim danom od 8 do 16 časova.

Novosti