Menu

Get Socialize

Naša Sava za Miću

06.07.2018 1145 14 Nema komentara

Description

Udruženje građana „Naša Sava“ koje organizuje turnir u malom fudbalu Jelen kup „Bravo 2018“ pokrenulo je, u sklopu turnira, humanitarnu akciju za pomoć Mići Šuljku kome je potrebna transplantacija bubrega.

„Svake godine organizujemo humanitarnu akciju, a ove godine smo odlučili da pomognemo našem sugrađaninu Mići Šuljku iz razloga što je on bio dio nas ove tri godine organizovanja Bravo turnira. Na žalost, obolio je, neophodna mu je operacija bubrega i odlučili smo da mu, dobrovoljnim prilozima,  pomognemo koliko smo u mogućnosti“, reako je Dario Lacković, predsjednik Udruženja građana „Naša Sava“.

U akciju se, doniranjem novčanih sredstava, uključilo i nekoliko ekipa, učesnika turnira, kao i posjetioci koji, na dobrovoljnoj bazi, kupuju ulaznice po cijeni od jedne konvertibilne marke. Humanitarnu akciju podržali su  poznati gradiški fudbaleri koji nastupaju u inostranstvu: Ognjen Ožegović, Marko Marin, Goran Zakarić, Dejan Maksimović, Miloš Šatara kao i kapiten Partizana Saša Ilić, doniranjem dresova koji se prodaju licitacijom.  Učesnici licitacije koji su zainteresovani za kupovinu dresa mogu da izaberu dres koji žele, ponude cijenu i zatim pošalju poruku u inboks zvanične fejsbuk stranice turnira: Bravo Sport i rekreacija.

“ Iskoristiću ovu priliku da pozovem ljude dobre volje da svojim dobrovoljnim prilozima i licitiranjem dresova pomognu izlječenju našeg sugrađanina Miće Šuljka”, rekao je Lacković.

Turnir Jelen Kup “Bravo 2018” trajaće još dvije večeri, zato otiđite, kupite ulaznicu, licitirajte za dres, uključite se u humanitarnu akciju i pomozite našem sugrađaninu Mići Šuljku.

Društvo
error: Sadržaj je zaštićen !! Content is protected !!