Menu

Get Socialize

Osnovna muzička škola “Branko Smiljanić” priredila godišnji koncert

31.05.2021 2071 55 Nema komentara

Description

Bila je ovo prilika da se predstavi i jedan broj učenika koji su na proteklim takmičenjima u Bijeljini i Banjaluci ostvarili vrlo ubjedljive rezultate. Sa nedavno održanog republičkog takmičenja u Banjaluci vratili su se sa 45 nagrada. Na republičkom takmičenju učenici gradiške muzičke škole osvojili su čak 16 prvih nagrada. Time je ova muzička škola pokazala da ravnopravno parira sa najboljim muzičkim školama u Republici Srpskoj.

“Ovo je istorijski uspjeh učenika naše škole. Zahvaljujući njihovom talentu, bezrezervnoj podršci njihovih roditelja i mojih kolega, ostvarili smo izuzetan uspjeh”, ponosno ističe Ivan Ristić, direktor OMŠ „Branko Smiljanić“ Gradiška.

Direktor Ristić se posebno zahvalio nastavnom osoblju ove škole koje je, ističe, uložilo maksimalne napore da u specifičnim uslovima odvijanja nastave kvalitetno prirpreme učenike za javne nastupe i takmičenja.

Osnovna muzička škola će 9. juna prirediti još jedan koncert na kome će se predstaviti i ostali učenici ove škole, među kojima su, također i oni koji su ostvarili zapažen nastup na proteklim takmičenjima.

Ovu školu pohađa 250 učenika i interesovanje za upis je, kažu u školi, posljednjih godina veoma izražen. Do 19. juna traje upis u novu školsku godinu, koja bi, prema očekivanjima mnogih, trebalo da omogući normalne uslove rada i tradicionalne koncerte sa publikom.

Kultura