Menu

Get Socialize
image

Pucao iz pištolja, pa uhapšen

07.06.2021 748 39 Nema komentara

Description

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 05.06.2021. godine, lišili su slobode lice V.H. iz Gradiške, koje se sumnjiči da je istog dana u mjestu Brestovčina, grad Gradiška, iz vozila u pokretu, ispalilo više hitaca iz pištolja.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 05.06.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznati vozač, upravljajući putničkim automobilom marke ,,Fiat“, kroz prozor ispalilo više hitaca iz pištolja. Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, zaustavili su ulici i kontrolisali navedeno vozilo, u Lijevčanskoj ulici te od lica V.H. iz Gradiške oduzeli startni pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom.

Po kompletiranju predmeta protiv lica V.H. biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, navode iz PU Gradiška.

Istog dana, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška su u mjestu Dubrave, grad Gradiška, prilikom vršenja kontrole saobraćaja, radarskim sistemom ,,Ekin“ registrovali prekoračenje brzine putničkog automobila  marke ,,BMW“, kojim je upravljao B.P. iz Gradiške. Utvrđeno je da je B.P. upravljao pod uticajem alkohola u organizmu prije sticanja prava na upravljanje, a na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni, utvrđeno je da lice ima dug u iznosu od 9.470 KM.

Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica B.P. biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Novosti