Menu

Get Socialize

Rasvijetljeno više od 95% svih krivičnih djela

23.12.2021 1213 134 Nema komentara

Description

Predstavljajući rezultate rada za protekli mjesec, Bojan Škorić, načelnik Policijske uprave Gradiška istakao je da su na području, koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, evidentirana  23 krivična djela, manje u odnosu na isti period prethodne godine. Više je, ipak, narušavanja javnog reda i mira, u poređenju sa prošlom godinom. Takođe, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira u većem obimu.

Sagledavajući statističke pokazatelje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, povećan je i broj evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo jedno lice.

Analizirajući stanje kriminaliteta, javnog reda i mira i bezbjednosti saobraćaja, stanje bezbjednosti na području Policijske uprave Gradiška Škorić je ocijenio zadovoljavajućim.

U toku mjeseca novembra 2021. godine na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška evidentirano je 48 migranata.

Konferenciji za novinare su prisustvovali načelnik Policijske uprave Gradiška Bojan Škorić, načelnik Odjeljenja kriminalističke policije Bojan Mišetić i načelnik Odjeljenja policije Dejan Trifković.

Obzirom da predstoje božićni i novogodišnji praznici, a kako bi isti protekli u miru i bez neželjenih posledica, Policijska uprava Gradiška apeluje na sve građane da se suzdrže od upotrebe vatrenog oružja i opasnih pirotehničkih sredstava, te da postupaju u skladu sa zakonskim propisima, kao i da ne upravljaju vozilima pod uticajem alkohola.

Uncategorized