Menu

Get Socialize

Redukovan autobuski saobraćaj u Gradišci

20.03.2020 1064 16 Nema komentara

Description

Povodom novonastale situacije, a u skladu sa preporukama i naredbama nadležnih institucija, autobuski saobraćaj i u Gradišci odvija se po redukovanom režimu. Na liniji Gradiška – Banjaluka ima ukupno šest polazaka, u periodu od 5:50 do 18:50 časova, a iz Banja Luke do Gradiške autobusi saobraćaju od 6:00 do 20:15 časova.  Do Gornjih Podgradaca i nazad autobusi voze četiri puta. „Međutim, već za dan – dva je moguće da će broj svih polazaka biti prepolovljen“, najavljuju u banjalučkom preduzeću „Pavlović turs“, ističući da režim saobraćaja prilagođavaju trenutnoj situaciji, koja se mijenja iz časa u čas.

U autobusima je vrlo mali broj putnika, uglavnom onih koji odlaze i vraćaju se sa svojih radnih mjesta. Direktor preduzeća „Pavlović turs“ Goran Starčević zamoljava putnike koji još uvijek koriste autobuski prevoz, da iz preventivnih razloga u autobus ulaze sa maskama na licu. Također, ističe da se nekoliko puta dnevno u autobusima provode neophodne mjere dezinfekcije, kako bi se umanjila mogućnost širenja virusa korona.

„Pratićemo situaciju i naredbe koje se donose. Svoje poslovanje prilagođavaćemo datim okolnostima“, navode u ovom preduzeću.

Uncategorized