Menu

Get Socialize

Tea Kovačević najbolja u Parizu i Doboju

28.08.2020 1499 27 Nema komentara

Description

Na nedavno održanom evropskom teniskom turniru  u Parizu desetogodišnja Tea Kovačević iz Gradiške još jednom je pokazala da je najbolja juniorka u svom godištu. Ona je nakon deset mečeva osvojila zlatnu medalju i pehar.

„Bilo je naporno, ali sam zadovoljna postignutim rezultatom. Upoznala sam mnogo prijatelja iz ranih zemalja“ rekla je Tea Kovačević.

Na turniru u Parizu nagrađen je Tein otac i trener Marko Kovačević.

„Ja sam bio baš izenanđen jer sam dobio nagradu kao najbolji trener. Propozicije su bile da rejting države i sam rezultat koje dijete napravi daje apsolutno jednačinu koja je bila neupitna. Ja ipak ne smatram da sam najbolji ali je za mene to značajno zbog rada i napora koje ulažem“ rekao je Marko Kovačević, trener.

Nakon Pariza Tea je zabilježila još jedan odličan rezultat na Prvenstvu BiH u svojoj kategoriji.

“U Doboju sam misilia da nemam šanse jer se nisam odmorila ali sam dala sve od sebe I osvojila prvo mjesto” kaže Tea Kovačević.

Trener I otac Marko Kovečvić kaže da su Teine želje njemu zapovijest I da želi da joj pomogne u ostvarenju cilja, a to je da postane najbolja teniserka na svijetu.

Zbog trenutne situacije mnogi turniri su otkazani, te će u skladu sa situacijom Marko i Tea Kovačević nastojati da ispoštuju takmičenja koja su planirana u narednom periodu.

 Tea u svojim vitrinama do sada ima oko 70 pehara i mnogo medalja, a tek je na početku svoje profesionalne karijere.

Uncategorized