Menu

Get Socialize

U Tehničkoj školi Gradiška sedam vukovaca

28.05.2021 953 44 Nema komentara

Description

Nakon četvorogodišnjeg školovanja u Tehničkoj školi Gradiška, sedam učenika, maturanata, okitilo se Vukovom diplomom. Među njima su Vasilije Makitan i Mirko Đurđević koji su zahvaljujući svojim uspjesima na mnogim takmičenjima i kandidati za učenika generacije.

Vasilije planira upisati Elektrotehnički, a Mirko Mašinski fakultet u Banjaluci.

I ostali učenici vukovci takođe planiraju nastaviti svoje školavanje. Složni su da se uz trud i rad može postići dobar uspjeh, te da su im ovakva priznanja i nagrade podstrek za još bolji rad.

Direktor Tehničke škole Gradiška Vlado Tomić kaže da je ova generacija bila veoma uspješna i da je 173 učenika završilo srednjoškolsko obrazovanje u ovoj ustanovi.

„Ove godine, po prvi put, imamo sedam vukovaca. Smatram da je sve to posljedica upisa novih zanimanja. Nadam se da će se nastaviti trend upisa dobrih učenika“ rekao je Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška.

U ovoj školi kao i u mnogim drugim uskoro počinje upisna groznica. Prvi upisni rok zakazan je za 14. i 15 jun ove godine, te  Tehnička škola Gradiška planira upisati 168 učenika u sedam odjeljenja.

Novosti