Menu

Get Socialize

Učenici Tehničke škole uspješni takmičari u mnogim oblastima

28.05.2021 929 36 Nema komentara

Description

Rezultati svakodnevenog rada i dobro organizovanog nastavnog procesa u Tehničkoj školi Gradiška još jednom su bili vidiljivi na regionalnim i republičkim takmičenjima. Uprkos otežanim okolnostima zbog skraćene i online nastave, učenici ove škole ostvarili su dobar uspjeh na takmičenjima iz matematike i mehanike.

Sandi Čolpa, učenik Tehničke škole , osvojio je prvo mjesto na regionalnom tamičenju iz mehanike na kojem je osvojio sve bodove. Dragana Cvijić, učenik Tehničke škole na istom takmičenju osvojila je drugo mjesto. Aljoša Blagojević, učenik Tehničke škole, na republičkom takmičenju iz matematike zauzeo je šesto mjesto sa osvojena 74 boda.

Zadovoljstvo postignutim rezultatima nisu krili profesori koji su učenike pripremali za takmičenja.

Uspjeh ovih učenika direktor škole Vlado Tomić smatra još značajnim, jer je postignut iz opšteobrazovnih predmeta.

„Drago mi je što smo uz takmičenja  iz informatike i mašinstva, gdje osvajamo dobra mjesta, ove školske godine imali priliku da ostvarimo dobre rezultate i iz ostalih predmeta. Konkurencija je bila jaka“ rekao je Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška.

Učenici Tehničke škole uskoro će završiti ovu školsku godinu koja će mnogima ostati u sjećanju po specifičnim uslovima izvođenja nastave, ali i po postignutim dobrim rezultatima na mnogim takmičenjima.

Novosti