Menu

Get Socialize

Za vikend humanitarni turnir u uličnoj košarci

25.08.2020 499 9 Nema komentara

Description

Košarkaški klub “Lider” i ove godine organizuje humanitarni turnir u uličnoj košarci. Turnir u svim kategorijama biće održan od 28. do 30. avgusta na terenu Osnovne škole “Vasa Čubrilović” .

„Ekipe se mogu prijaviti na našoj web stranici, fejzbuk stranci odnosno na svim društvenim mrežama ima uputstvo kako se prijaviti.Ove godine mogu svi da igraju, djeca od 3 i 4 godine imaju poligone, kao i za djecu od 5 do 7 godine. Kasnije za nešto starije kreće basket“ rekla je Ognjenka Jovičić, predsjednik i trener KK „Lider“ Gradiška.

Na humanitarnom turniru redovno učestvuju i članovi Košarkaškog kluba „Lider“, među kojima je i Adrijana Grubešić.

Ove godine kotizacija za mlađe kategorije po igraču je 5, a za starije 10KM.Prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć djeci iz socijalno ugroženih porodica i porodica sa četvero i više djece.

“Cilj nam je da opremimo mališane kojima je potrebno sa školskim priborom, udžbenicima pa i maskama” kaže Ognjenka Jovičić, predsjednik i trener KK „Lider“ Gradiška.

Košarkaški klub „Lider“ Gradiška ima preko 100 članova. Nedavno su počeli da rade sa članovima  Udruženja roditelja djece sa autizmom „Duga“ Gradiška.

Podsjećamo da humanitarni turnir u uličnoj košarci počinje 28. avgusta oko 16 časova na terenu OŠ “Vasa Čubrilović” u Gradišci.

Uncategorized