Menu

Get Socialize

Završen serijal fotografija „Jesen u mom sokaku“

22.12.2020 364 9 Nema komentara

Description

Dodjelom nagrada završen je serijal fotografija „Jesen u mom sokaku“ koji je organizovao Kulturni centar Gradiška. Prvo mjesto osvojila je fotografija Kristine Trifunović , drugo Sare Mirtić, a autor treće nagrađene fotografije je Željana Samardžija.

„Na serijal fotografija „Jesen u mom sokaku“ koji je pokrenut povodom dolaska jeseni putem društvenih mreža pristiglo je preko 100 fotografija“ kažu u Kulturnom centru. Ističu da su organizovali digitalnu izložbu putem koje su pratioci fejzbuk profila Kulturnog centra izabrali tri najbolje.

„Najviše je bilo fotografija iz Grbavaca, Kozare, Elezagića, Donje Jurkovice, a čak je bilo fotografija i iz drugih gradova. Motiv je dobrim dijelom bila Kozara. Imali smo na stranici preko deset hiljada pratilaca“ rekao je Željko Blagojević, direktor Kultrunog centra.

Ovom prilikom otvoren je novi serijal fotografija pod nazivom „Zimska idila“ te se fotografije takođe mogu slati putem društvenih mreža.

Na taj način nastavlja se sa upoznavanjem ljepota naših krajeva,a krajnji cilj je izrada zajedničkog kalendara koji će predstavljati Gradišku kroz sva četiri godišnja doba.

Uncategorized